Πολιτική απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου διέπει τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων επισκεπτών κατά την περιήγηση και χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου (εφεξής «ιστοσελίδα»), όπως έχει υιοθετηθεί από την εταιρεία με την επωνυμία «Ε. & Θ. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΙΚΕ» και διακριτικό τίτλο «MON KULUR» (Α.Φ.Μ 801064671, Δ.Ο.Υ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: IKE 148250502000) που εδρεύει Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 138 ΓΕΡΑΚΑΣ Τ.Κ. 153 44, τηλ. 210 6610095, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εφεξής «Εταιρεία»).

Αντιμετωπίζουμε με ευθύνη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και πιστεύουμε ότι τα δεδομένα σας πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Για το λόγο αυτό, η ιστοσελίδα μας  και τα συστήματα της Εταιρείας μας έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το Γενικό Κανονισμό ΕΕ 679/2016 (εφεξής «Κανονισμός») και τον νόμο 4624/2019.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς, ή μπορεί να αποδοθεί σε εσάς και που μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε. Τέτοια στοιχεία αποτελούν, για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, το e-mail σας κ.α. Επιπλέον προσωπικά δεδομένα αποτελούν και ορισμένα τεχνικά δεδομένα που σας αφορούν, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP σας ή οι ιστοσελίδες από τις οποίες εισήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κ.α.

Πότε και ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα επισκεπτών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Κατά την είσοδο και περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας

Κατά την είσοδο και περιήγηση στην ιστοσελίδα μας ως επισκέπτης, οι διακομιστές μας ενδέχεται να καταγράφουν τεχνικά δεδομένα σχετικά με τη συσκευή σας και το δίκτυο από το οποίο εισέρχεστε, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας.

Η διεύθυνση IP είναι μια σειρά αριθμών που αναγνωρίζουν τον υπολογιστή σας και δημιουργούνται όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο. Η διεύθυνση IP σας ενδέχεται να χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του συστήματός μας, τη διερεύνηση ζητημάτων ασφάλειας και την κατάρτιση ανώνυμων στατιστικών σχετικά με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Δεδομένα υποψηφίων εργαζομένων και συνεργατών

Η Εταιρεία ενδέχεται να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες από υποψηφίους που αναζητούν εργασία στην Εταιρεία μας και αποστέλλουν βιογραφικά για το σκοπό αυτό ή πιθανούς συνεργάτες για τη δημιουργία νέων καταστημάτων της αλυσίδας της Εταιρείας μας.

Σε περίπτωση πρόσληψης ή συνεργασίας, συλλέγουμε πληροφορίες για τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες μας στα πλαίσια της συμβατικής μας σχέσης και για σκοπούς που σχετίζονται με αυτήν. Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε παρόμοιες πληροφορίες σχετικά με εργολάβους, συμβούλους και άλλα τρίτα μέρη που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες σε εμάς.

Κατά την υποβολή αιτημάτων σας

Ενδέχεται, επίσης, να καλείστε να μας γνωστοποιήσετε προσωπικά σας δεδομένα σε περιπτώσεις, όπου επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υποβολή αιτημάτων σας προς την Εταιρεία.

Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση των επισκεπτών μας, όταν επιστρέφετε σε αυτή. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή από την οποία εισέρχεστε και χρησιμοποιείται την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, καθώς και για τη συλλογή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας της  και των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τη λειτουργία των cookies που επιθυμείτε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης (browser) από το οποίο εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα επιλέγοντας ποια cookies θα τοποθετηθούν στη συσκευή σας, ή απενεργοποιώντας  cookies. Ωστόσο, η απενεργοποίηση συγκεκριμένων κατηγοριών cookies ενδέχεται να επηρεάσει και να περιορίσει συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις κατηγορίες και τα είδη cookies που χρησιμοποιούμε θα βρείτε στην Πολιτική Cookies.

 

Απολύτως απαραίτητα cookies

Πρόκειται για cookies πρώτου αποδέκτη που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για την ορθή και ασφαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Παρέχουν προστασία από τυχόν κακόβουλη δραστηριότητα, αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις σας σχετικά με τα cookies κ.α. Oι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτά τα cookies αναπαράγονται από εμάς και δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά, η ιστοσελίδα δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Όνομα Σκοπός Τύπος Διάρκεια
3be8801fdb857051268d5ab05bcbd324 Όταν ένας χρήστης περιηγείται στον ιστότοπο, ένα μοναδικό αναγνωριστικό περιόδου σύνδεσης θα συσχετιστεί με το χρήστη για να αποθηκεύει πληροφορίες για αυτήν την περίοδο σύνδεσης. HTTP session
cookiesDirective Χρησιμοποιείται για να εντοπίζεται πότε ο χρήστης έχει δει το αναδυόμενο παράθυρο σχετικά με τα cookies. HTTP 1 έτος
cpnb_cookiesSettings Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προτιμήσεων χρήστη σχετικά με τα cookies. HTTP 1 έτος

 

Cookies ανάλυσης

Πρόκειται για cookies και παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για λόγους ανάλυσης της περιήγησης των χρηστών στην ιστοσελίδας μας. Μας βοηθούν στο να γνωρίζουμε πόσοι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες μας, το χρόνο επίσκεψης καθώς και την περιοχή του επισκέπτη.

Όνομα Σκοπός Τύπος Διάρκεια
_ga Αυτό το cookie συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες τον ιστότοπο, για σκοπούς ανάλυσης. HTTP 2 έτη
_gid Καταχωρεί μία μοναδική ID που χρησιμεύει για την καταγραφή στατιστικών δεδομένων σε σχέση με το πώς ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο. HTTP 24 ώρες
_gat Αυτό το cookie περιορίζει τη συλλογή δεδομένων εάν λαμβάνονται πάρα πολλά αιτήματα χρήστη σε μία σελίδα. Κάποια αιτήματα χρήστη έχουν αποκλειστεί και τα αποτελέσματα παρουσιάζονται. HTTP 1 λεπτό



Google

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί επίσης τις  υπηρεσίες ανάλυσης ιστού Google Analytics. Η υπηρεσία αυτή χρησιμοποιεί τεχνολογίες και εργαλεία όπως τα cookies για να μας βοηθήσουν να καταγράψουμε και κατανοήσουμε περισσότερα για τον τρόπο που αποκτάτε πρόσβαση και χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, ώστε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και να διαμορφώσουμε μία ιστοσελίδα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία μας δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών ή προσωπικά δεδομένα που αφορούν άτομα ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.

Σκοποί επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • όταν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό, την οποία μπορείτε να αποσύρετε οποιαδήποτε στιγμή,
  • όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωσή μας με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας (π.χ. για τη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία),
  • όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της εταιρείας μας, ή για τα συμφέροντα τρίτων αποδεκτών/συνεργατών μας που ενδέχεται να λαμβάνουν νόμιμα κάποια προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. λογιστών). 

Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται από την Εταιρεία μας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, εκτός αν ο νόμος απαιτεί να τα διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα (π.χ.  σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία), ή να τα διαγράψουμε σε συντομότερο, ή εκτός εάν ασκήσετε το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό των δεδομένων σας (εφόσον αυτό είναι δυνατό σύμφωνα την ισχύουσα νομοθεσία).

Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους

Δεν αποκαλύπτουμε, δεν εκχωρούμε, δεν πωλούμε και δεν νοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ούτε θα προβούμε σε αντίστοιχη ενέργεια στο μέλλον,  σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος/οντότητα κατά τρόπο διαφορετικό από αυτόν που περιγράφεται αποκλειστικά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η Εταιρία μας διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους αναθέτουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λογαριασμό μας, μόνο υπό τις παρακάτω πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις:

  • σε ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ή/και συμβούλους, όπως λογιστές, δικηγόρους κ.ά.,
  • σε τρίτα πρόσωπα ή επιχειρήσεις που δρουν εκ μέρους μας για θέματα όπως η φιλοξενία, λειτουργία και τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας μας,
  • σε Δημόσιες Αρχές και υπηρεσίες, ρυθμιστικά όργανα και υπηρεσίες επιβολής, για σκοπούς συμμόρφωσης κατόπιν σχετικής νόμιμης αίτησης, όπως δικαστικής απόφασης ή άλλης έγκυρης νομικής διαδικασίας.

Η Εταιρεία μας φροντίζει να διασφαλίσει ότι όλοι οι ανωτέρω τρίτοι/επιχειρήσεις ή ανεξάρτητοι πάροχοι υπηρεσιών δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό παρά για να παρέχουν τις υπηρεσίες για τις οποίες είναι συμβατικά δεσμευμένοι.

Τέλος, η Εταιρεία μας λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε οι υπάλληλοί μας που έχουν πρόσβαση και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι συγκεκριμένοι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι και να ενεργούν μόνο στη βάση όσων στοιχείων πρέπει να γνωρίζουν για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία μας εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία και διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων από τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή τυχαία ή παράνομη αποκάλυψη, αλλοίωση και καταστροφή, όπως:

  • Η πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα περιορίζεται μόνο σε υπαλλήλους μας και σε συνεργαζόμενους τρίτους που πρέπει να γνωρίζουν αυτά τα στοιχεία για να παρέχουν υπηρεσίες προς εμάς.
  • Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα και εργαλεία διαβαθμισμένης πρόσβασης, αποθήκευσης και επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών μέτρων ασφαλείας, για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτά.
  • Χρησιμοποιούμε μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων από και προς την ιστοσελίδα μας. 

Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ενέργειες τρίτων μερών ή για τα μέτρα ασφαλείας τους σε σχέση με τις πληροφορίες που τα τρίτα αυτά μέρη ενδέχεται να συλλέγουν ή να επεξεργάζονται μέσω των δικτυακών τόπων, των υπηρεσιών τους ή με άλλον τρόπο όταν εισέρχεστε σε αυτά μέσω της ιστοσελίδας μας. 

Τα δικαιώματά προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Σύμφωνα με τον Κανονισμό και κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος στην Εταιρεία μας, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης και διόρθωσης των  προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται, ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, διαγραφής, περιορισμού ή εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας, καθώς και παροχής αντιγράφου των δεδομένων σας που τηρούμε σε ψηφιακή μορφή. 

Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να αξιολογήσουμε και να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας σε εύλογο χρονικό διάστημα. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίπτει αιτήματα που η υλοποίηση τους αντίκειται στις εκ του νόμου υποχρεώσεις μας, ή απαιτούν δυσανάλογες τεχνικές προσπάθειες ή έχουν δυσανάλογες τεχνικές συνέπειες για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Τροποποίηση της Πολιτικής Απορρήτου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους της παρούσας Πολιτική Απορρήτου. Γι’ αυτό σας καλούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα. Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας μετά από ανακοίνωση τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους νέους όρους, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί στο εξής. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια διευκρίνιση ή πληροφορία αναφορικά με τους όρους της παρούσας, θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, ή έχετε κάποιο παράπονο, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το μαζί μας  μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..